« Terug naar vorige pagina

Waar staan wij voor – Apotheek Bergambacht

WAAR STAAN WIJ VOOR?

Wij staan garant voor een persoonlijk en deskundig advies en juiste aflevering van uw geneesmiddelen, klantvriendelijkheid, goede service en betrouwbaarheid. Kortom farmaceutische Zorg en Service zijn onlosmakelijk met onze apotheek verbonden.


ZORG:

MEDICATIEBEGELEIDING:

Heeft u problemen met uw geneesmiddelen of wilt u alles eens goed op een rijtje zetten? Kom dan gerust langs om een afspraak te maken met de apotheker. Als u een afspraak heeft, neemt u dan alle geneesmiddelen die u gebruikt mee, ook de middelen die u zonder recept heeft gehaald?

Daarnaast bieden wij ook de medicatierol aan. Dit is een service waarbij wij uw medicatie per dag, per innametijdstip voor u verpakken. Klik hier voor meer informatie.

Ook kunt u via de website uw vragen stellen.

MEDICATIEBEWAKING:

Bij het verwerken van uw recept controleren wij of u het daarop vermelde geneesmiddel, naast de geneesmiddelen die al gebruikt, kunt gebruiken. Mochten er bijzondere omstandigheden op u van toepassing zijn, zoals bijvoorbeeld overgevoeligheden, allergieën of zwangerschap meldt dit dan aan onze apotheek. Wij kunnen dan ook hierop onze controles toepassen. .


SERVICE:

HERHAALRECEPTEN:

U kunt herhaalrecepten voor uw geneesmiddelen aanvragen. De medicatie ligt dan na twee werkdagen voor u klaar. Een herhaalrecept of bijvoorbeeld een recept van het ziekenhuis mag u ook altijd afgeven aan de balie. Kunt u er dan wel voor zorgen dat uw naam, adres en geboortedatum duidelijk op het recept vermeld staan? Uiteraard zullen we er alles aan doen om recepten voor een nieuw medicijn voor u dezelfde dag nog te leveren.

Via onderstaande links kunt u uw geneesmiddelen aanvragen. De medicatie ligt dan na twee werkdagen voor u klaar.

Klik hier als u patiënt bent bij huisartsenpraktijk Bax.

Klik hier als u patiënt bent bij huisartsenpraktijk de Schalm.

THUIS BEZORGEN

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw geneesmiddelen zelf op te halen en bent u cliënt van onze apotheek dan bezorgen wij de geneesmiddelen graag bij u thuis.

VOORLICHTINGSMATERIAAL

Onze apotheek is voorzien van allerhande informatie over ziektebeelden, genees- en hulpmiddelen en zorgthema’s. Deze informatie kunt u ook terugvinden op deze website onder de rubriek “Medische informatie” boven in het hoofdmenu.